09 Mar Ruxandra Mercea: „M-am bazat pe o serie de principii importante pentru mine: încredere, răbdare, perseverență și recunoștință”

Ruxandra Mercea este Director Executiv al Transylvania College (Cluj-Napoca), profesor de Business Studies, inovator în educație și mamă a patru copii. Aduce o abordare sistemică a școlii și se concentrează pe conceperea și dezvoltarea de strategii educaționale care fac o diferență pe termen lung, atât la nivel național, cât și internațional.

Ruxandra crede că schimbarea și transformarea în educație vin din interiorul fiecărei școli în parte și prin sinergie între comunitățile școlii. Împreună cu echipa de leadership, aduce în Transylvania College strategii educaționale ce răstoarnă paradigmele clasice, iar filosofia școlii are la bază patru direcții fundamentale: academic, wellbeing, global awareness și leadership.

Într-un interviu pentru Blogul Twinkl, Ruxandra Mercea a vorbit despre cariera ei și despre planurile de viitor. Vă prezentăm mai jos un fragment din interviu.

„Ce credeți că v-a ajutat cel mai mult să reușiți în carieră?

M-am bazat pe o serie de principii importante pentru mine, care mi s-au clarificat în timp: încredere, răbdare, perseverență și recunoștință. Pe lângă principii, și practicile sunt foarte importante, iar pe mine m-au inspirat „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”, de Stephen R. Covey. De exemplu, să dedic timp relațiilor, pentru că prin relații sănătoase, autentice, fiecare poate reuși în calea lui profesională. Alte practici: să-mi dedic timp pentru a-mi planifica ziua sau săptămâna, să fiu aliniată cu misiunea mea și să ascult ce au de spus cei din jur.”

Dați CLICK AICI pentru a citi restul interviului pe Blogul Twinkl.

Lavinia Bălulescu

Journalist, Content Creator

Lavinia Bălulescu
lavinia.balulescu@transylvania-college.ro

Journalist, Content Creator

No Comments

Post A Comment