23 Mar Se apropie Money-FEST & Leadership Week în Transylvania College

Money-FEST & Leadership Week este un eveniment care se desfășoară în săptămâna 28 martie – 1 aprilie 2022 în Transylvania College (Cluj-Napoca). Săptămâna cu tematică financiară și de leadership este organizată de elevii din Money-FEST Committee. De-a lungul celor cinci zile, în școală vor avea loc mai multe workshop-uri și activități, pe grupe de vârstă (grădiniță, ciclul primar, gimnaziu și liceu).

Elevii vor avea oportunitatea să afle mai multe despre economie și despre domeniul financiar, în timp ce vor juca diverse jocuri cu colegii lor. Pentru copiii din clasele privare se va organiza o „vânătoare de comori“ și diverse „magazine“ vor fi instalate în clasele primare. Elevii de gimnaziu vor lua parte la „Cine vrea să fie milionar“, activitate care le va testa cunoștințele din domeniul financiar. Elevii de liceu vor participa la workshop-uri care îi vor ajuta și pe viitor, atunci când vor ajunge la facultate. Vor exista activități și destinate copiilor din creșă și grădiniță, spre exemplu teatru cu marionete, cu concepte financiare simple. 

Programul Money-FEST & Leadership Week – CLICK AICI

Despre Money-FEST și Transylvania College

Money-FEST Committee este un grup format în totalitate din elevi de liceu din Transylvania College. Comitetul are ca obiectiv dezvoltarea tinerilor și a comunităților prin intermediul educației financiare.

Transylvania College (Cluj-Napoca) este o școală internațională non-profit care oferă un parcurs educațional complet, de la creșă, până la liceu. Este singura școală internațională din Cluj-Napoca și din regiune acreditată de Ministerul Educației căreia i s-a oferit statutul oficial de Școală Britanică Internațională (BSO – British School Overseas), de către Departamentul pentru Educație din Marea Britanie, în urma unei serii de inspecții riguroase și complexe.

Transylvania College este membru acreditat al Consiliului Școlilor Britanice Internaționale (COBIS), membru Global Connections și membru al asociației mondiale a școlilor de elită Round Square. Ruxandra Mercea, director al Transylvania College, face parte din G30, un grup de experți în educație care include directori aleși de la 30 dintre cele mai inovative școli din întreaga lume. Din 2015 Transylvania College se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române. 

Money-FEST Week este un eveniment realizat cu sprijinul Băncii Transilvania. 

Lavinia Bălulescu

Journalist, Content Creator

Lavinia Bălulescu
lavinia.balulescu@transylvania-college.ro

Journalist, Content Creator

No Comments

Post A Comment