13 Feb Încep înscrierile pentru “International Youth Summit of Transylvania 2020”. Cum pot participa elevii și profesorii din România

A doua ediție a “International Youth Summit of Transylvania” (IYST) va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 31 martie – 3 aprilie 2020. Conferința internațională este organizată în întregime de elevi din Transylvania College, iar tema din acest an este “Discover the World We Live In” (“Să descoperim lumea în care trăim”). Au confirmat deja că vor lua parte la eveniment zeci de elevi și profesori din școli de pe patru continente. 

Cum pot participa delegații din școli românești la întregul summit

Organizatorii anunță că au ca obiectiv să aducă la conferință și cinci școli românești de stat care să participe la evenimente pe toată durata summitului. Fiecare din cele cinci delegații va fi alcătuită din trei elevi și un profesor, iar costul total pentru o delegație de patru persoane este de 1.500 de lei. În preț intră două mese pe zi, evenimentele conferinței, dar și participarea la alte excursii și activități. Suma nu include transportul până în Cluj-Napoca și nici cazarea

Delegațiile din România se pot înscrie pentru participarea la IYST până pe data de 17 martie 2020, iar plata se poate face până pe 20 martie 2020, prin transfer bancar. Pentru a se înscrie și a rezerva locuri la conferință, îi rugăm pe profesori să trimită un e-mail la adresa erik.birinyi@studentmail.transylvania-college.ro, în care să noteze numele lor, datele de contact, numele elevilor de care vor fi însoțiți, școala și orașul din care vin. Le reamintim profesorilor că prin rezervarea locurilor se obligă să plătească suma aferentă. Vă vom răspunde în scurt timp după trimiterea e-mailului, pentru a discuta restul detaliilor. 

Cum pot participa elevii din România doar la ultima zi a summitului

Elevii din întreaga țară care sunt interesați de IYST, însă vor să participe doar în ultima zi (pe 3 aprilie), se pot înscrie prin completarea acestui formular (CLICK AICI). Îi rugăm pe profesorii care consideră că au elevi interesați de această conferință să disemineze informația. 

Costul participării la ultima zi a conferinței este de 100 de lei pentru fiecare elev. În preț intră și două mese, plus evenimentele conferinței. Suma nu include transportul până în Cluj-Napoca și nici cazarea. Delegațiile din România se pot înscrie pentru participarea la IYST până pe data de 17 martie 2020, iar plata se poate face până pe 20 martie 2020, prin transfer bancar (Atenție: la transferul bancar în ordinul de plată se vor completa datele specificate în formularul de mai sus). 

Cine va vorbi la “International Youth Summit of Transylvania”

Printre speakerii care deja au confirmat participarea la conferință se numără: Ruxandra Mercea (director Transylvania College), Nigel Bellingham (directorul British Council România), Monica Anisie (Ministrul Educației), Andrew Noble (ambasadorul Marii Britanii în România), Paul McGarry (Ambasadorul Irlandei în România), Tinu Bosînceanu (fondator al Upgrade Academy), Raj Shamani (antreprenor și speaker motivațional), Mikey Hash (vlogger) și Mihai Bendeac (actor). În următoarele zile vom anunța și alte nume importante de speakeri care vor participa la IYST, în Cluj-Napoca. 

Cine sunt elevii care organizează IYST

Elevii care organizează IYST au pus și bazele “ThinkUp Academy”, o asociație dedicată ideilor și proiectelor elevilor. “Principalul nostru scop este să transmitem un mesaj tinerilor, să-i facem să aibă o privire de ansamblu asupra realității în care trăim și să pregătim viitori oameni implicați social, care vor schimba lumea. Tema conferinței de anul acesta înseamnă, în esență, discutarea unor aspecte practice, nu doar aspecte teoretice. Ne dorim ca delegații și participanții să împărtășească informații, să-și consolideze o viziune obiectivă asupra lumii noastre și, mai ales, să câștige abilitatea de a identifica problemele de astăzi și de a le rezolva”, spun reprezentanții “ThinkUp Academy”.

Despre Transylvania College

Transylvania College este o școală internațională non-profit din Cluj-Napoca, care oferă un parcurs educațional complet, de la creșă, până la liceu. Este singura școală internațională din Cluj-Napoca și din regiune acreditată de Ministerul Educației căreia i s-a oferit statutul oficial de Școală Britanică Internațională (BSO – British School Overseas), de către Departamentul pentru Educație din Marea Britanie, în urma unei serii de inspecții riguroase și complexe.

Transylvania College este membru acreditat al Consiliului Școlilor Britanice Internaționale (COBIS), membru Global Connections și membru al asociației mondiale a școlilor de elită Round Square. Ruxandra Mercea, director al Transylvania College, face parte din G30, un grup de experți în educație care include directori aleși de la 30 dintre cele mai inovative școli din întreaga lume. Din 2015 Transylvania College se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române.

Dacă aveți orice nelămuriri privind înscrierea la IYST, vă rugăm să ne contactați la adresa erik.birinyi@studentmail.transylvania-college.ro și vă vom oferi în scurt timp toate detaliile de care aveți nevoie. 

Lavinia Bălulescu

Journalist, Content Creator

Lavinia Bălulescu
lavinia.balulescu@transylvania-college.ro

Journalist, Content Creator

No Comments

Post A Comment