08 Jan O nouă oportunitate de a vizita Transylvania College, după valul de înscrieri pentru prima ediție din 2020 a Zilei porților deschise

Transylvania College, din Cluj-Napoca, își deschide porțile joi, 23 ianuarie 2020, pentru directorii instituțiilor de învățământ din România, membrii consiliilor de administrație și inspectorii școlari. În prezent nu mai sunt locuri pentru acest eveniment, în urma unui val de înscrieri. Cei care nu au reușit să se înscrie la evenimentul din 23 ianuarie o pot face acum pentru a lua parte o viitoare zi a porților deschise, pe care o vom organiza vineri, 21 februarie 2020. 

Pentru evenimentul din 21 februarie vom avea disponibile locuri pentru 50 de delegații (formate din directori, inspectori școlari sau membri ai consiliilor de administrație plus maximum doi elevi de gimnaziu sau liceu. Prezența elevilor este opțională). Perioada în care vă puteți înscrie este 8-31 ianuarie 2020. Evenimentul se va desfășura între orele 10.00 și 16.00. Cei confirmați vor primi ulterior mai multe detalii despre agenda vizitei.

Cine se poate înscrie pe lista de participare pentru evenimentul din 21 februarie 2020?

  • directorii instituțiilor de învățământ din România
  • membrii consiliilor de administrație 
  • inspectorii școlari.

 

Pentru a lua parte la vizita din 21 februarie 2020, vă rugăm să completați ACEST FORMULAR de înscriere. Dacă aveți nelămuriri privind înscrierea la eveniment, îl puteți contacta pe colegul nostru, Mihai Zoican (mihai.zoican@transylvania-college.ro).

Programul evenimentului

09:30 -10:00 – Înregistrarea participanților

10:00-10:10 – Deschiderea evenimentului

10:10-10:50 – Discursuri de tip Ted Talk ale elevilor

11:00-12:00 – Tur interactiv al școlii

12:30- 13:00 – Discuții cu echipe de elevi de liceu și gimnaziu

13:00-14:00 – Prânz/ Bake Sale

14:00-15:00 – Prezentare din partea liderilor școlii

Despre Transylvania College

Transylvania College este o școală internațională non-profit din Cluj-Napoca, care oferă un parcurs educațional complet, de la creșă, până la liceu. Este singura școală internațională din Cluj-Napoca și din regiune acreditată de Ministerul Educației căreia i s-a oferit statutul oficial de Școală Britanică Internațională (BSO – British School Overseas), de către Departamentul pentru Educație din Marea Britanie, în urma unei serii de inspecții riguroase și complexe.

Transylvania College este membru acreditat al Consiliului Școlilor Britanice Internaționale (COBIS), membru Global Connections și membru al asociației mondiale a școlilor de elită Round Square. Ruxandra Mercea, director al Transylvania College, face parte din G30, un grup de experți în educație care include directori aleși de la 30 dintre cele mai inovative școli din întreaga lume. Din 2015 Transylvania College se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române. 

Lavinia Bălulescu

Journalist, Content Creator

Lavinia Bălulescu
lavinia.balulescu@transylvania-college.ro

Journalist, Content Creator

2 Comments

Post A Comment