fbpx
 
Fiecare copil in gradinita

24 Apr Fiecare copil in gradinita

Ne bucuram ca am fost gazdele unei întâlniri inedite, în care s-a discutat despre tehnici de predare interactive la grădiniță, despre importanța dezvoltării vocabularului și încurajarea accesului la cărți pentru copii, cu precădere pentru cei ce poate nu au acasă nici măcar o carte.

La inițiativa Asociației OvidiuRo, profesori de învățământ preșcolar care lucrează cu copiii din comunități rurale defavorizate din județul Cluj ​impreuna cu profesorii din gradinita Transylvania College, ​au participat la mai multe workshopuri tematice – ateliere de lectură, ateliere STEM, amenajarea spațiului în grădinițe – prin care au împărtășit experiențe și practici educaționale ce încurajează metode de predare centrate pe copil.

Întâlnirea s-a bucurat și de prezența doamnei Inspector pentru Educație Timpurie, ISJ Cluj, Lolica Tataru și a mai multor profesori metodiști.

​Cele 11 profesori au fost din : Bontida,Cojocna, Calatele,Caseiu, Sacuieu,Moldovenesti, Poieni, Tureni, Viisoara,Floresti si Pata Rat. Toate comunitatile fac parte din programul pilot al Asociatiei OvidiuRo : “Fiecare copil in gradinita “.​

Andra Sfetcu

Andra Sfetcu

Content Writer

Andra Sfetcu
Andra Sfetcu
andra.sfetcu@transylvania-college.ro

Content Writer

No Comments

Post A Comment